Aannemersbedrijf gebr. Horstink Twello
  • Horstink Kwaliteitsbouwers van huis uit!

Duurzaam bouwen

U wilt duurzaam wonen?

Horstink Kwaliteitsbouwers realiseert graag uw duurzame woning.

Een duurzame woning is energiezuiniger en beter voor het milieu dan traditionele woningen. Uiteraard zorgt een energiezuinige woning voor lagere maandlasten, maar ook voor meer wooncomfort. Duurzaam bouwen bespaart grondstoffen en houdt rekening met de mogelijkheden voor hergebruik en recycling.

Energiezuinig

Ook kunnen wij uw bestaande woning duurzamer en energiezuiniger maken. Mogelijkheden om uw woning energiezuiniger te maken zijn o.a. het upgraden van de technische installaties, zonnepanelen monteren, het aanbrengen van spouwisolatie, dakisolatie en vloerisolatie, het vervangen van enkele beglazing door hoog rendementsbeglazing, kierafdichtingen aanbrengen, etc.

Zonnepanelen geïntegreerd in dakbedekking

FSC® gecertificeerd

Of u nu gaat verbouwen, renoveren of een nieuwbouwhuis betrekt. Elke bouwmethode heeft zijn duurzame materialen, afwerkingen en mogelijkheden. Horstink Kwaliteitsbouwers is FSC® gecertificeerd waardoor u verzekerd bent dat wij geen ‘fout’ hout verwerken welke vrijkomt bij illegale houtkap.

Ruim 175 jaar ervaring

Horstink Kwaliteitsbouwers bestaat al sinds 1839. Hierdoor hebben wij een enorme ervaring in het uitvoeren van allerlei voorkomende werkzaamheden. Als een reeds lang bestaand familiebedrijf zijn we nog dagelijks vooruitstrevend en gaan we mee met de nieuwste ontwikkelingen. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Schroom niet ons te benaderen voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Oscar of Andres Horstink.

Tonny Schoenaker

Tonny Schoenaker

Timmerman | Voorman

In 1984 ben ik gestart met de BBL opleiding die ik in 1986 heb afgerond. LTS Timmeren en LTS metselen gevolgd door de primaire opleiding timmeren. Vervolgens in militaire dienst en in 1988 weer terug in de bouw. Bij Horstink werk ik sinds 1999. De verbeterde veiligheid en nieuwe, vooral elektrische, gereedschappen hebben het werk […]

Lees verder