Aannemersbedrijf gebr. Horstink Twello

Nieuws van de werkvloer

Even naar Oonk

Vanmorgen zijn wij gestart met de verbouw van de winkel EvennaarOonk. Ontwerp van BAS bureau voor architectuur & bouwadvies bv / BBD Hafkamp.
Twello | Stationsstraat 4 - 3494
Er wordt een compleet nieuwe entree aangebracht en de winkel zal een interne verbouwing ondergaan. De buitenzijde, krijgt een open karakter door het gebruik van veel glas en komt met zicht op het Dorpsplein. Intern wordt de Primera en de postafdeling meer ‘afgescheiden’ van de boekenafdeling. Dit om beide specialismen beter tot hun recht te laten komen. De boekenafdeling wordt, meer dan voorheen, extra gepromoot en kan er indien gewenst een kopje koffie worden genuttigd. Maar alles blijft wel onder 1 dak, dus open en zeer toegankelijk. Om de overlast in de winkel tot een minimum te beperken en alles gewoon doorgang kan vinden wordt er een wand geplaatst om de buitenwerkzaamheden te kunnen uitvoeren. Begin juli gaat de winkel anderhalve week dicht om intern de zaak onder handen te nemen. Te zijner tijd zal bekend worden gemaakt welke datum de winkel weer open gaat.
Twello | Stationsstraat 4 - 3495
Dit project wordt uitgevoerd in samenwerking met Hamu Totaalinstallateur, TDZ Terwolde, Alutrend en Harleman Constructies.
EvennaarOonk

 • Fotogalerij

  Fotogalerij

  Heeft u (ver)bouw plannen? In de fotogalerij kunt diverse projecten die wij gerealiseerd hebben bekijken.

 • Medewerkers

  Medewerkers

  Bent u benieuwd wie wij zijn? Wij stellen ons graag aan u voor.

 • Historie

  Historie

  Horstink Kwaliteitsbouwers bestaat al meer dan 181 jaar en is een echt familiebedrijf. Het wordt inmiddels geleid door de 6e generatie uit de familie Horstink. Er kan dus wel gezegd worden…