Aannemersbedrijf gebr. Horstink Twello
 • Horstink Kwaliteitsbouwers van huis uit!

Nieuws van de werkvloer

Horstink FSC® gecertificeerd!

Met ingang van 29 januari 2015 zijn wij FSC® gecertificeerd.

Als bouwonderneming vinden wij dat we verantwoordelijkheid moeten nemen voor ons milieu bij onze bedrijfsvoering. Hierom hebben wij verschillende initiatieven genomen om de duurzaamheid van onze onderneming te verbeteren.

Logo FSC horstink ter goedk

Een voorbeeld hiervan is dat wij de bewuste keuze gemaakt hebben om ons bedrijf FSC® te certificeren.  Omdat hout een belangrijke grondstof is bij onze projecten vinden wij het van belang dat het toegepaste hout van duurzame herkomst is. Door dit certificaat te halen en door bij FSC® opdrachten volgens de richtlijnen van FSC International te handelen tonen wij op transparante wijze aan dat wij FSC® producten leveren. Hierop worden wij ook jaarlijks gecontroleerd door een certificeerder.

FSC® hout is hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. FSC® gecertificeerde bossen worden op een dusdanige manier beheerd dat zij niet bedreigd worden in hun voortbestaan. Dit is primair goed voor het bos, maar ook voor de dieren die hierin leven en voor de mensen die in deze bossen wonen en werken. Tevens hebben FSC® gecertificeerde bossen voor de lokale bevolking een grotere economische waarde dan bossen die niet duurzaam beheerd worden, dus FSC® bossen zijn beter voor de economie van de landen waar men dit hard nodig heeft.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor FSC® gecertificeerde producten, want wij leveren veel liever FSC® producten dan niet gecertificeerde producten.

P1010245P1010244

 

 • Fotogalerij

  Fotogalerij

  Heeft u (ver)bouw plannen? In de fotogalerij kunt diverse projecten die wij gerealiseerd hebben bekijken.

 • Medewerkers

  Medewerkers

  Bent u benieuwd wie wij zijn? Wij stellen ons graag aan u voor.

 • Historie

  Historie

  Horstink Kwaliteitsbouwers bestaat al meer dan 181 jaar en is een echt familiebedrijf. Het wordt inmiddels geleid door de 6e generatie uit de familie Horstink. Er kan dus wel gezegd worden…