Aannemersbedrijf gebr. Horstink Twello
 • Horstink Kwaliteitsbouwers van huis uit!

Nieuws van de werkvloer

McDonalds Deventer bijna weer open

DEVENTER – Op 18 april 1995 opende Henk Koning de McDonalds vestiging aan de rand van Deventer nabij de A1. De vestiging die in de loop der jaren een aantal metamorfoses heeft ondergaan, staat sinds begin deze maand in de stijgers. Een totale verbouwing is gaande. De buitenzijde van het pand en het terrein worden grondig onder handen genomen. Ook wordt er een dubbele drivelane gerealiseerd, waardoor het restaurant na de verbouwing nog meer drive thru bestellingen kan verwerken. Ook zal er een nieuw Playland komen voor de allerkleinste gasten.

Naast het vergroten van de keukencapaciteit van het restaurant zal er ook gekozen worden voor low oil volume friteuses welke een energiebesparing opleveren van 40%. Tegelijk met de verbouwing zal het restaurant ook gaan werken volgens een nieuwe werkwijze waarbij alle sandwiches Made For You zullen worden: elke sandwich wordt vers bereid op het moment dat de gast hem besteld. Dit zal resulteren in een enorme verbetering op het gebied van kwaliteit. McDonald’s Deventer zal als eerste restaurant in de regio overgaan op deze nieuwe manier van werken. 27 september gaat de vestiging weer open. Lees er meer over in de Deventer Extra op 27 september.

 • Fotogalerij

  Fotogalerij

  Heeft u (ver)bouw plannen? In de fotogalerij kunt diverse projecten die wij gerealiseerd hebben bekijken.

 • Medewerkers

  Medewerkers

  Bent u benieuwd wie wij zijn? Wij stellen ons graag aan u voor.

 • Historie

  Historie

  Horstink Kwaliteitsbouwers bestaat al meer dan 181 jaar en is een echt familiebedrijf. Het wordt inmiddels geleid door de 6e generatie uit de familie Horstink. Er kan dus wel gezegd worden…